Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Αργυρίου: Να παίζουμε με δύναμη και πάθος!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μάριου Αργυρίου στη mikriliga.com:
Ποιος είναι ο φετινός στόχος της Προοδευτικής; "Ο πρωταρχικός στόχος ήταν να κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα, αφού υλοποιήθηκε παρά τις όποιες δυσκολίες εμείς κοιτάζουμε από δω και πέρα το καλύτερο. Βέβαια, όλα αυτά που ακούγονται περί αναδιάρθρωσης την επόμενη χρονιά και ότι η Γ' Εθνική θα συγχωνευτεί με τη Δ' και θα ανέβουν πέντε ομάδες από κάθε όμιλο τη φετινή χρονιά, εμείς στοχεύουμε να μπούμε στην πεντάδα! Πάντως, ο κόσμος θέλει να μας βλέπει σε κάθε ματς να παίζουμε με δύναμη και πάθος για να είναι ευχαριστημένος".

Οι προσωπικοί στόχοι του Μάριου Αργυρίου;
 "Μαζί με την καλή πορεία της ομάδας, επιθυμώ να έχω μία καλή αγωνιστική παρουσία για να πετύχω το όνειρο μου, που είναι μία μεταγραφή σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Βέβαια, με βοηθάει το γεγονός ότι η Προοδευτική έχει ιστορία και όνομα!"
Ποια είναι η οικονομική κατάσταση της ομάδας; "Δεν υπάρχει διοίκηση κάτι το οποίο είναι γνωστό μετά την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές. Εμείς, ο προπονητής και ορισμένα άτομα που αγαπάνε την ομάδα όπως και ο κόσμος της Προοδευτικής βοηθάνε όσο μπορούνε τον σύλλογο. Ωστόσο, με ιδιαίτερη δυσκολία πληρώνουμε κάθε μήνα τις υποχρεώσεις της ομάδας..."

Πως βλέπεις μέχρι τώρα το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής; "Θεωρώ ότι όλες οι ομάδες "βράζουν στο ίδιο καζάνι". Πιστεύω ότι στη λεπτομέρεια κρίνονται τα παιχνίδια και τα λάθη θα κάνουν τη διαφορά. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποια ομάδα να ξεχωρίζει απλά έχω ακούσει ότι ο Παναιγιάλειος έχει καλό σύνολο. Πιστεύω ότι την άνοδο θα την πάρει η ομάδα που θα εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την έδρα της". 
Το σχόλιο σου για το ματς της Κυριακής με τον Πανηλειακό: 
"Για να φανούν οι τρεις βαθμοί που πήραμε στην Κρήτη πρέπει να κερδίσουμε. Σίγουρα θα μας βοηθήσει ο κόσμος, αν και ορισμένοι στην αρχή της χρονιάς μας παρομοίαζαν με την Σπίθα Νικαίας και πως η Προοδευτική έχει διαλυθεί! Εμείς όμως αποδείξαμε με τα αποτελέσματα και την αγωνιστική μας παρουσία ότι είμαστε εδώ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου