Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

"Μάχη για τα αυτονόητα"


Παρά τη σπουδαία νίκη της Προοδευτικής με 0-4 κόντρα στον Ρούβα, ο τεχνικός της ομάδας στάθηκε στην κακή οικονομική κατάσταση του συλλόγου.
Ο προπονητής των "βυσσινί", Αντώνης Καλαμάκης, τόνισε πως ο κόσμος πρέπει να σταθεί δίπλα στους παίκτες που δίνουν καθημερινά μάχη, ακόμη και για τα αυτονόητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Μερικά πράγματα που είναι αυτονόητα για άλλες ομάδες της Γ' Εθνικής, εμείς δίνουμε καθημερινά μάχη για να τα έχουμε. Το μόνο καλό είναι ότι αυτή η ομάδα βγάζει υγεία. Έχουμε 25 ποδοσφαιριστές που παίζουν για τη φανέλα.

Μας βοηθά και ο κόσμος και μετα από αυτό το αποτέλεσμα θέλω να κάνω έκκληση σε όλο τον κόσμο του Κορυδαλλού να βρεθεί κοντά σε αυτά τα παιδιά. Η Προοδευτική είναι σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση.

Είναι πολύ τυχερή η ομάδα που έχει τέτοια πολύ καλά παιδιά εκτός από πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Ξέραμε ότι ερχόμαστε σε μια δύσκολη έδρα και σε μια ομάδα οργανωμενη με καλούς ποδοσφαιριστές.

Ξέραμε ότι οι συνθήκες του γηπέδου δεν  είναι καλές για εμάς. Μας βοήθησε το πρώτο γκολ. Μετά από το δεύτερο γκολ που ήρθε σε κομβικό σημείο, κυριαρχήσαμε". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου