Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Προοδευτική - Εθνικός Αστέρας 1-0 (βίντεο)

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα η ομάδα μας, επικρατώντας με 1-0 του Εθνικού Αστέρα. Το νικητήριο γκολ για την ομάδα μας το πέτυχε με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ ο Ζαχαρόπουλος στο 34'. Η ομάδα μας αγωνίστικε από το 24' με 10 παίχτες μετά την αποβολή του Λάζουρα σε πέναλτυ που έκανε ο ίδιος σε παίχτης του Αστέρα, όμως ο τερματοφύλακάς μας Μπαντίκος, απέκρουσε, κρατώντας το μηδέν στην άμυνά μας.
Πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Παύλο Φύσσα, ενώ στο πέταλο των οργανωμένων φιλάθλων μας, υπήρχε σχετικό πανό.
Συγκλονιστική και η παρουσία του κόσμου που επί 90' δε σταμάτησε να ενθαρύνει την ομάδα μας και πιστεύουμε ότι θα είναι το ίδιο και περισσότερο θερμή η παρουσία τους μέχρι και τη τελευταία αγωνιστική.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Τσιαμπουρής): Μπαντίκος, Τασσόπουλος, Λημνιός, Λαζούρας, Μποχώνης, Νυφαδόπουλος, Μπούμπας, Μακαρονάς (60' Κολλιούσης), Αλεξίου, Κοξαράκης (70' Πλατίγκος), Ζαχαρόπουλος (85' Μαυρουδής)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Φώτης Τσουβαλτσίδης): Αγγελόπουλος, Ζούπα, Φούρναρης, Τριανταφύλλου, Πλακάς, Γραμμόζης (30' Αδαμάκης), Ασημάκης, Μπίνας, Μπακιρτζόγλου (73' Φλέσσας), Μάλκας (50' Χανιώτης), Μοντεσάντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου